Revista Herbalife

Produsele Herbalife sunt folosite pentru a oferi oamenilor sau nutriție echilibrată. Aceste produse oferă șansa de a îndeplini un stil de viață activ și unul ușor.

Herbalife a fost de acord să-și restructureze afacerea în Statele Unite și să plătească 200 de milioane de dolari pentru a achita taxele Comisiei Federale de Comerț, care i-au indus în eroare pe consumatori, făcându-le să creadă că ar putea câștiga bani substanțiali din vânzarea de produse alimentare, suplimente nutritive și de îngrijire personală. Acordul solicită Herbalife să-și schimbe sistemul de compensare și să plătească pentru un auditor independent de conformitate. De asemenea, compania trebuie să adopte controale sporite și protocoale anticorupție și să crească semnificativ resursele alocate conformității. Compania a fost de acord să pună în aplicare măsuri de remediere, inclusiv desființarea și disciplinarea persoanelor care au orchestrat abaterea și îmbunătățirea sistemelor sale de control intern.

Dacă doriți să aflați multe despre Oferte produse Herbalife, vă rugăm să contactați astăzi. Să vă trimiteți prețurile și informațiile necesare pentru cumpărarea din țara dumneavoastră.

Informațiile furnizate în acest articol privind produsele Herbalife sunt valabile numai în țara respectivă. Orice cumpărare trebuie efectuată exclusiv împotriva autorităților naționale.

Produțiile Herbalife au devenit o cameră frecventă întreprinderilor științifice. Acesta este unul dintre cele importanți producători de produse alimentare naturiste în întreaga lume și aproximativ 90 de activități caută să răspundă nevoilor noștri consumatorilor de a avea nevoie. Herbalife oferă soluții adecvate pentru condițiile climatice și dezvoltării industriei alimentare esențiale, oferind protecție tuturor părților implicate în procesul de producție.

Folosirea ingredientelor naturale și o privire la ceea ce aborda nutriția conține produsele Herbalife, soluții esențiale pentru creșterea performanței oamenilor, cum au făcut probe activitățile angajați în ultimii 30 de ani. Acest lucru depinde de cât de bună este calitatea produsului și condițiile funcționarilor ale acesteia.

Programul de nutriție Herbalife presupune consumul unei singure mese pe zi care include proteine, legume, carbohidrați sănătoși și grăsimi sănătoase. Programul oferă un generator de mese ușor de utilizat, care oferă opțiuni și dimensiuni ale porțiilor pentru proteine, legume, alimente bogate în carbohidrați, grăsimi sănătoase și condimente. Directorul principal de sănătate și nutriție al Herbalife, Kent Bradley, spune că modelul de coaching Herbalife Nutrition creează o comunitate între membri și încurajează provocările și sărbătorile pentru atingerea obiectivelor.

Cel mai popular produs Herbalife este shake-ul Formula 1 Select, o băutură de înlocuire a mesei cu un conținut ridicat de proteine, disponibilă în arome precum vanilie franțuzească, ciocolată olandeză, Cookies n’ Cream, Wild Berry, Cafe Latte și Banana Caramel. Compania susține că este folosit zilnic de peste 5,4 milioane de oameni din întreaga lume.

Rumas, clienta Herbalife care se antrenează de cinci ori pe săptămână, spune că ziua ei obișnuită începe cu trei ouă și pâine prăjită cu aluat. Ea are un shake Herbalife sau un amestec de produse de patiserie Formula 1 pentru prânz, iar cina este adesea un baton proteic. Ea își completează dieta cu gustări din fructe, iaurt și carne de vită. Ea spune că Herbalife o ajută să-și atingă și să-și mențină greutatea obiectivă. Ea a slăbit peste 50 de kilograme. De asemenea, a câștigat masă musculară, și-a îmbunătățit echilibrul și are mai multă energie. Ea merită Herbalife pentru că a ajutat-o să trăiască un stil de viață mai activ.

Leave a comment